CORIMA 58MM "WS Black DX " galusková Zobrazit větší

CORIMA galusková 58MM "WS Black DX "

Nový produkt

Galusková zapletená kola řady "WS BLACK DX" jsou určeny pro DISC brzdy a vynikají svoji univerzálností od  najíždění kilometrů až po závodníky se zaměřením na výkon.

Více informací

Skladem

Free delivery !

42 000 Kč s DPH

Více informací

Galusková zapletená kola řady "WS BLACKDX" jsou určeny pro DISC brzdy a vynikají svoji univerzálností od  najíždění kilometrů až po závodníky se zaměřením na výkon.

  • Výplet je na předním  a na zadním kole 20drátů  v poměru 12/8. na předním kole jsou dráty Sapim CX Ray a na zadním Sapim CX.
  • Standard upnutí: přední 12x100 mm osa , zadní 12x142 mm osa.
  • Standard upnutí DISCU: Centerlock
  • Ráfek: vysoký 58 mm, široký 26 mm (je možné nechat postavit tyto kola na ráfku šíře 22,6 mm)
  • Váha: 775/905 g  (přední/zadní)
  • Cena: 19 500/22 500 Kč  (přední/zadní)

 

 Balení obsahuje: Vak na kolo, centrovací klíč a prodloužení ventilku + přelep přes ventilek.

 


obr-cor01.jpgRáfek galuska:

Všechny CORIMA ráfky jsou postaveny na  strukturální pěně ještě před vložením do formy a mají vložen příčník z UD uhlíkových vláken, pro celkové zvýšení  tuhosti a pevnosti. Tento koncept, nazvaný "Torsion Box", vytvořený a patentovaný společností CORIMA v devadesátých letech a postupně materiálově zdokonalovaný, významně  eliminuje ohyb a průhyb ráfků, který se se vyskytuje u všech dutých karbonových ráfků. Takto navýšená tuhost umožňuje vyšší přenos výkonu a má velký vliv na trvanlivost a celkovou tuhost výpletu. Kolo je schopno reagovat bez větších ztrát energie. Díky této vnitřní pěně – struktuře je kolo schopno i při vysokých rychlostech citlivě reagovat na řízení a přesně vést stopu danou jezdcem. V neposlední řadě takto postavené jádro ráfku ve velké míře absorbuje vibrace, a podílí se i na zvukovém projevu oproti dutému ráfku – následkem je pohodlná a klidná jízda. Každý ráfek CORIMA je vyrobeno ručně ve Francii!


obr-cor04.jpgNáboje:

Veškeré náboje do kol jsou vyvinuty v  CORIMĚ a jsou vyráběny ve Francii z nejlepších slitin  na CNC strojích. Všechny zadní náboje využívají koncept "S" s 30zubovým volnoběžným rohatkovým kroužkem. Pro lepší přenos síly jsou na zadním ořechu  tři tvrzené ocelové západky rozmístěny po 120°. Západky jsou tlačeny silným obvodovým pérem do zubů rohatky.  Zadní  osa má Ø 17 mm a je vyrobena z kombinace titanu a hliníku- výsledkem je extrémně tuhá osa náboje. Tento koncept umožňuje použití ložisek typu 6000 jenž jsou schopny snést 2x větší zatížení než konkurence s menšími ložisky.


obr-cor05.jpgBarevné polepy:

Nabízíme vám možnost výběru z 13 barev, které vám umožní personalizovat vaše kola.