FMB Paris-Roubaix "PRO TEAM EDITION"

Nový produkt

Speciální edice galusek nejen na závod Paris Roubaix. Galuska se zvýšenou odolností ručně vyrobená ve francouzské manufaktuře. Dílna nese jméno zakladatele Francois Marie Boyaux (F.M.B.).

Více informací

Skladem

2 100 Kč s DPH

Více informací

Speciální edice galusek nejen na závod Paris Roubaix.  

Galuska se zvýšenou odolností ručně vyrobená ve francouzské manufaktuře. Dílna nese jméno zakladatele Francois Marie Boyaux (F.M.B.). Výrobky této značky patří k nejuznávanějším výrobkům hlavně v rychlostních disciplínách. Zvláštností FMB galusek je klasická metoda výroby, kostru tvoří bavlněná tkanina na níž je nalepen gumový běhoun a následně je galuska sešita. Bavlněné tkanina zajišťuje  vysokou flexibilitu. Bočnice u FMB jsou impregnované, sice impregnace nepatrně zvyšuje hmotnost, ale tkanina je méně náchylná  na vlhkost, nečistoty  a podstatně zvyšuje životnost pneumatiky, při zachování velké citlivosti boční stěny. Výsledkem je kostra galusky, která ve spojení se vzorkem běhounu nabízí výborný komfort, zrychlení na špičkové úrovni, skvělé boční držení a v neposlední řadě zvýšenou odolnost

F.M.B. Paris-Roubaix je vyrobena přírodním bavlněném obalu, který nabízí to nejlepší jak z hlediska pružnosti, tak nízkého valivého odporu.

F.M.B. Paris-Roubaix zvládne nepříznivé podmínky na vozovce a je také vynikající cestovní pneumatikou. Pružný plášť zvyšuje pohodlí, zatímco běhoun zajišťuje dobrou přilnavost na mokré i suché dlažbě. Je vybaven latexovou vnitřní trubicí, která snižuje valivý odpor a nabízí lepší ochranu proti propíchnutí.

 

  • Bočnice: Bavlna - světlý bok. Impregnovaná bavlněná kostra (nepotřebuje údržbu)
  • Šířka: 25, 27, 30 a 32
  • Duše: latex
  • Galuska do nepříznivých terénů se zvýšenou odolností a nájezdností.
  • Vysoká životnost a komfort.
  • Ruční výroba.
  • Váha: šíře 27- 355-360 g./šíře 30- 375-380 g. / ruční výroba - váhy se mohou měnit!