CORIMA 47MM "WS Black" Zobrazit větší

CORIMA galusková 47MM "WS Black"

Nový produkt

Galusková zapletená kola řady "WS BLACK" vynikají svoji univerzálností od  najíždění kilometrů až po závodníky se zaměřením na výkon.

Více informací

Skladem

Free delivery !

34 500 Kč s DPH

Více informací

Galusková zapletená kola řady "WS BLACK" vynikají svoji univerzálností od  najíždění kilometrů až po závodníky se zaměřením na výkon.

  • Výplet je na předním kole svazkový R2 - 18 drátů a na zadním kole 20 drátů Sapim CX v poměru 12/8.
  • Ráfek: vysoký 47 mm, široký 26 mm (je možné nechat postavit tyto kola na ráfku šíře 22,6 mm)
  • Váha: 580/810 g (přední/zadní)
  • Cena: 16.000/18.500 Kč (přední/zadní)

  

NUTNO POUŽÍVAT POUZE BRZDOVÉ ŠPALKY CORIMA!!!

Balení obsahuje: Vak na kolo, centrovací klíč, brzdové špalky a prodloužení ventilku + přelep přes ventilek.

 


obr-cor01.jpgRáfek galuska:

Všechny CORIMA ráfky jsou postaveny na  strukturální pěně ještě před vložením do formy a mají vložen příčník z UD uhlíkových vláken, pro celkové zvýšení  tuhosti a pevnosti. Tento koncept, nazvaný "Torsion Box", vytvořený a patentovaný společností CORIMA v devadesátých letech a postupně materiálově zdokonalovaný, významně  eliminuje ohyb a průhyb ráfků, který se se vyskytuje u všech dutých karbonových ráfků. Takto navýšená tuhost umožňuje vyšší přenos výkonu a má velký vliv na trvanlivost a celkovou tuhost výpletu. Kolo je schopno reagovat bez větších ztrát energie. Díky této vnitřní pěně – struktuře je kolo schopno i při vysokých rychlostech citlivě reagovat na řízení a přesně vést stopu danou jezdcem. V neposlední řadě takto postavené jádro ráfku ve velké míře absorbuje vibrace, a podílí se i na zvukovém projevu oproti dutému ráfku – následkem je pohodlná a klidná jízda. Každý ráfek CORIMA je vyrobeno ručně ve Francii!


obr-cor03.jpgBrzdná plocha:

Kola pro ráfkové brzdy v modelovém provedení od roku 2019 mají NOVĚ speciálně upravenou brzdnou plochu. Brzdná plocha byla upravena pro lepší brzdné vlastnosti v suchém i mokrém prostředí. Tato viditelná brzdná dráha také slouží jako indikátor optimálního nastavení brzdového špalku na ráfku. Všechny ráfky CORIMA jsou kompatibilní pouze s brzdovými špalky CORIMA! Použití jiných brzdových špalků může mít za následek zničení ráfku!


obr-cor04.jpgNáboje:

Veškeré náboje do kol jsou vyvinuty v  CORIMĚ a jsou vyráběny ve Francii z nejlepších slitin  na CNC strojích. Všechny zadní náboje využívají koncept "S" s 30zubovým volnoběžným rohatkovým kroužkem. Pro lepší přenos síly jsou na zadním ořechu  tři tvrzené ocelové západky rozmístěny po 120°. Západky jsou tlačeny silným obvodovým pérem do zubů rohatky.  Zadní  osa má Ø 17 mm a je vyrobena z kombinace titanu a hliníku- výsledkem je extrémně tuhá osa náboje. Tento koncept umožňuje použití ložisek typu 6000 jenž jsou schopny snést 2x větší zatížení než konkurence s menšími ložisky.


obr-cor05.jpgBarevné polepy:

Nabízíme vám možnost výběru z 13 barev, které vám umožní personalizovat vaše kola.