Bike Ahead Composites BiTurbo AERO Road

Nový produkt

BikeAheadComposites Biturbo AERO Road - první kola se zaměřením na maximální aerodynamický profil  a současně se snahou o co nejnižší hmotnost.Mimořádná tuhost, stabilita při bočním větru a nízká hmotnost, zejména při spojení s velmi lehkým  prstencem ráfku, tvoří základ pro zcela nový nekompromisní  produkt.

 

Více informací

Skladem

Free delivery !

99 500 Kč s DPH

Více informací

DOSTUPNOST: na objednávku

BikeAheadComposites Biturbo AERO Road -první kola se zaměřením na maximální aerodynamický profil  a současně se snahou o co nejnižší hmotnost.

Již více než 5 let jsou kola  BITURBO ROAD měřítkem v oblasti karbonových silničních kol. Jsou lehká, tuhá - skvělé univerzály  na silnici. Tyto  zkušenosti  tvoří  vynikající podklad pro vývoj nejmodernějších AERO kol v nabídce.

Mimořádná tuhost, stabilita při bočním větru a nízká hmotnost, zejména při spojení s velmi lehkým  prstencem ráfku, tvoří základ pro zcela nový nekompromisní  produkt. Spolu s odborníky na aerodynamiku byl vytvořen profil ráfku a také kompletní profil paprsků s nábojem, tak aby proudění vzduchu bylo co  nejideálnější.  Jedna vynikající schopnost společná s  BITURBO ROAD však zůstává stejná- a to je naprosto skvělá jízdní stabilita a ovladatelnost. Kola nejsou stavěna jen pro závodního sportovce, ale také pro ambiciózního hobby jezdce, který by si měl užít maximální zážitek a né řešit  kritické situace při  jízdě v bočním větru.

Nízká hmotnost 1.450 g pro sadu sama o sobě stojí za zmínku -  příznivé rozložení hmotnosti tohoto kola je obdobné jako u ostatních BIKE Ahead monocoque kol. Kvůli neexistujícímu tahovému zatížení  jako u konvenčních paprsků, můžeme být konstrukce navrhnuta tak, aby byl ráfek co nejlehčí a většina rotující hmoty zůstaly  co nejvíce středu kola při zachování co největší bezpečnosti!!

 A v neposlední řadě není možné zapomenout na naprosto JEDINEČNÝ EXTRAVAGANTNÍ VZHLED kol!!

Užití: Silniční cyklistika, Triatlon

Rozměr ráfku: - plášťový 20 x 622 mm

                        - výška 48,5mm, šírka vnější 25mm

Náboje:

Maximální tlak foukání pláště: 8 Barů

Provedení pro - bezdušové nebo s duší.

Finiš: UD carbon (jednosměrný) matný

Váha: 1.450 g

Váhový limit: 95 kg (jezdec + zavazadla)

Možnost zakoupení zvlášť:

  • přední: 43.500Kč
  • zadní:  56.000Kč