CYCLINGceramic ODC AERO 14/19 (Shim 11s)

Nový produkt

Aero klec pro přehazovačky  Shimano 11s ze sady  Shimano DURA ACE 9100 a Ultegra 8000. Optimalizovaná konstrukce kladek ODC AERO zajišťuje hladký a přesný provoz i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Více informací

Skladem

Free delivery !

9 250 Kč s DPH

Parametry

Sleva ANO

Více informací

Aero klec pro přehazovačky  Shimano 11s ze sady  Shimano DURA ACE 9100 a Ultegra 8000 je speciálně navržena tak, aby maximalizovala aerodynamický výkon vašeho silničního kola. Tato klec je vyrobena z lehkých a odolných materiálů a nabízí výrazné snížení odporu, což vám umožňuje získat vyšší rychlost a efektivitu na silnici. Optimalizovaná konstrukce kladek ODC AERO zajišťuje hladký a přesný provoz i v těch nejnáročnějších podmínkách.

  1. Hliníkové kladky a karbonový plát: Cyklistické keramické kladky jsou vybaveny přesně opracovanými hliníkovými kladkami v kombinaci s lehkými a odolnými uhlíkovými deskami. Tato kombinace materiálů zajišťuje výrazné snížení hmotnosti a zároveň poskytuje vynikající pevnost, dokonale se hodí pro silniční požadavky časovkářských kol. Jejich elegantní a aerodynamický design zlepšuje celkovou aerodynamiku vaší převodové soustavy a pomáhá vám získat vyšší rychlost a efektivitu.
  2. Technologie keramických ložisek: Keramická ložiska v kladkách CyclingCeramic Oversized jsou speciálně přizpůsobena pro 11rychlostní skupiny Shimano DURA ACE a Ultegra 8000/9100 DI2. S těmito vysoce kvalitními ložisky těžíte z výrazného snížení tření při řazení, což má za následek hladší převod a znatelné úspory energie. Užijte si efektivnější šlapání a optimalizujte svůj výkon během stoupání a sprintů.
  3. Testováno společností Frictions Facts: Přehazovačky s ložisky CyclingCeramic Pulleys prošly přísným testováním v nezávislé laboratoři Frictions Facts, která se specializuje na analýzu účinnosti tření a řazení. Výsledky testů potvrdily, že keramická ložiska CyclingCeramic patří k nejrychlejším na trhu s naměřeným třením pouze 0,033w . Tento výjimečný výkon zajišťuje ultra-efektivní přenos, což vám umožní získat rychlost a přesnost během vašich jízd.
  4. Snížení aerodynamického odporu pro zvýšení rychlosti: Ušetřete až 7 sekund ve srovnání s OSPW CyclingCeramic a 40 sekund ve srovnání se standardní 12 rychlostní klecí Shimano na 40 km.
  5. Lehká konstrukce pro optimální výkon: Karbonové desky a hliníková řemenice.
  6. Specifický design pro perfektní kompatibilitu s 11rychlostními skupinami Shimano DURA ACE 9100 a Ultegra 8000.
  7. Vylepšená odezva a účinnost při řazení.

Kompatibilita: 

CyclingCeramic Oversized kladky jsou dokonale kompatibilní s 11rychlostními  přehazovačkami Shimano DURA ACE 9100/9150 a  Ultegra 8000/8050 (verzí DI2) a poskytují vám na míru šité řešení pro zvýšení výkonu vaší převodové sestavy.

Zažijte hladký chod, zlepšenou odezvu a zvýšenou odolnost při jízdě na kole. Vyberte si dokonalost a posuňte své limity s CyclingCeramic!

Popis:

  • Kladková kola: CyclingCeramic 14 zubová horní a 19 zubová spodní
  • Materiál řemenice: Hliník obrobený ve Francii
  • Materiál klece: Carbon UD
  • Ložiska : Ručně vyráběná keramická ložiska
  • Kompatibilita:  Shimano 11-rychlostní skupiny DURA ACE a Ultegra včetně Di2
  • Kompatibilita kazet: Vhodné pro 11rychlostní kazety s 11 až 34 zuby.
  • Nastavení napětí pružiny: 2  
  • Rychlost: 11 rychlostí
  • Hmotnost: 110 gramů

Balení:

  • Kompletní systém OSPW AERO pro 11rychlostní skupiny Shimano DURA ACE a Ultegra  
  • CyclingCeramic olej pro ložiska kladek, 15 ml. lahvička s kapátkem
  • Návod k montáži
  • List samolepek

Montážní video závěsu ODC pro Shimano-ZDE!