FMB OT Cobbles 29 TLR

Nový produkt

FMB - François Marie Boyaux (Boyaux=galuska) - je firma vzniklá v roce 2005 jenž neustále vyrábí své galusky a pláště RUČNĚ v prvotřídní kvalitě odpovídající požadavkům a nárokům závodníků a náročných amatérů!!

Více informací

1 780 Kč s DPH

Více informací

FMB - François Marie Boyaux (Boyaux=galuska) - je malá firma vzniklá v roce 2005 jenž neustále vyrábí své galusky a pláště RUČNĚ v prvotřídní kvalitě odpovídající požadavkům a nárokům závodníků a náročných amatérů!!

K výrobě svých plášťů používá:
- „Polycotton“ (směs přírodní bavlny a polyesteru (PES)) má pro tělo pláště lepší vlastnosti než čistá bavlna, neroztahuje se a nesmršťuje. Míra pohodlí obdobná galuskám je zachována.
- „GRIP +“ je označení pro směs černého běhounu , jenž nesou všechny pláště a galusky. Daná směs, jejíž vývoj trval několik let a je neustále zdokonalována, jejíž nejsilnější stránkou maximální přenos výkonu spolu s vynikající přilnavosti na suchu i za mokra.
- „ZYLON“ textilní vlákno s chemickým složením poly-fenylen-benzobisoxazol, zkráceně PBO. Je ve formě velmi lehké tkaniny s mimořádně vysokou pevností .Proužek Zylonu je umístěn mezi kostrou pláště a běhounem, cílem je maximální ochrana před defektem.
- Voděodolný potěr bočnice s dlouhou životností.


Všechny produkty FMB nesou označení : Vyrobeno ve Francii!


FMB OT Cobbles 29 je plášť pro nadšence a závodníky na dlouhé vzdálenosti. Poskytuje vysoký výkon, zatímco šířka 29 mm nabízí mimořádný komfort a přilnavost. Dlažební kostky a podobné náročné povrchy jsou pro tuto pneumatiku dokonalým prostředím.

  • Velikost: 700 x 29c (29 - 622)
  • Provedení: s duší a nebo bezdušové TLR použití 
  • Kostra pláště: Polycotton 330 TPI
  • Směs běhounu: „GRIP +“ a Zylonová výstuha
  • Tlak: pro pláště šíře 29mm 4,5 - 6,0 Barů / 45-90 PSI
  • Hmotnost: cca 295-305 gr.